portada 9 portada 8 portada 7 portada 6 portada 5 portada 4 portada 3 portada 2 portada 1

Les cases

ELS ARENYS  (PG-000545)
Allotjament per a 10/13 persones. 2 habitacions dobles, i 2 habitacions triples, totes amb bany al interior. Menjador amb llar de foc. Cuina equipada amb nevera, rentaplats, microones, vitroceràmica, torradora, rentadora, i congelador i tots els estris necessaris. Inclou tot el parament de la llar, tovalloles, llençols, tovalles. Calefacció a totes les estances. TV i jocs. Amplis prats i barbacoa.
lacasa1
CIRERA (PG-000977)
Allotjament per 6 persones, dues habitacions triples, i un bany. Cuina equipada amb nevera, rentaplats, microones, vitroceràmica, torradora, rentadora, i congelador i tots els estris necessaris. Inclou tot el parament de la llar, tovalloles, llençols, tovalles. Calefacció a totes les estances. TV i jocs. Amplis prats i barbacoa.
lacasa2
MANDARINA (PG-000976)

Allotjament per a 3 persones, amb possibilitat de llits supletoris una habitació doble, i una individual, mes bany. complert. Cuina equipada amb nevera, rentaplats, microones, vitroceràmica, torradora, rentadora, i congelador i tots els estris necessaris. Inclou tot el parament de la llar, tovalloles, llençols, tovalles. Calefacció a totes les estances. TV i jocs. Amplis prats i barbacoa.

lacasa3